Kialakult a TOP3-as mezőny a Totem című műsorban. A játékosokat egy-egy közeli hozzátartozó látogatta meg a táborban, akik hatalmas löketet adtak nekik a folytatáshoz. A The Biebers énekeséhez, Ekanem Bálinthoz kedvese, Daniella érkezett.

Ekanem Bálint és kedvese, Daniella már két éve alkotnak egy párt, de már 2015 óta ismerik egymást.

"Már több mint 2 éve vagyunk együtt. 2015-ben ismerkedtünk meg. Danesz fuvolista volt Pápa Város Fúvószenekarában én meg az énekes. Azóta tartottuk a kapcsolatot, 2015-2019-ig évente legalább egyszer taliztunk" - mesélte az énekes.

Bálint nagyon örült, amikor megpillantotta szerelmét, feltöltötte a vele való találkozás.

Ekanem Bálint végre magához ölelhette kedvesét, DaniellátForrás: Origo

"Hatalmas plusz energiát adott az a pár óra. A legdurvább, hogy nem is egyből, hanem csak később éreztem, hogy ez jó volt nekem, maxra töltött, hogy újra láthattam, átölelhettem. De tény, hogy először egy furcsa érzés volt bennem: Kizökkentett, hazavágytam" - magyarázta Bálint, aki számára a külön töltött idő nem volt annyira megterhelő, mint gondolta.

"Danesz akkoriban 2 sulit tolt egyszerre és még dolgozott is 8 órában, plusz épp a költözésünket bonyolította, szóval nem volt vészes. Én meg imádom a táborokat és játszani is szeretek. Meló meg már egy fél éve nem volt, a vírushelyzetből kifolyólag" - tette hozzá az énekes.