"Megkavarta a sz*rt, aztán lelépett, gratula" - Kapja az ívet a TV2 sztárja

TV2 Hamvai PG Totem (műsor) kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamvai PG távozott a Totem című kalandrealityből, és habár úgy tűnt, a társai sajnálják, a nézők kevésbé siratják. 

A Totem kalandrealityjéből ismét távozott egy játékos, ezúttal a Szarvasok csapatából. Hamvai PG bizonyult gyengébbnek a párbajban, ezért neki kellett szednie a sátorfáját. Társai könnyek között búcsúztak tőle - Csősz Bogit kivéve -, vagyis úgy tűnt, ők nagyon fogják hiányolni köreikből a DJ-t, ám a nézők talán nem sajnálják annyira, a kommentjeikből legalábbis ez derül ki.

  • "Itt volt az ideje, hogy a kiöregedett DJ is hazamenjen... Megkavarta a sz*rt, aztán lelépett, gratula!"
  • "Óriási csalódás! Egy ismert, kedvelt DJ így viselkedik... Én innentől még a zenéit sem hallgatom!! Ez nem méltó viselkedés!"
  • "Egy nagyképű, arrogáns, okoskodó gyökér. Egy percig nem tudtam volna elviselni! Gusztustalan volt a viselkedése."
  • "Szemét embernek bizonyult, örülök, hogy kiesett."


Szinte csak ilyen és ezekhez hasonló kommentek érkeztek a műsor hivatalos Instagram-oldalán közzétett búcsúposzt alá. A műsorban látható volt, hogy Hamvai PG Csősz Bogival akart volna párbajozni, csakhogy az üzletasszony megszerezte a védettséget jelentő aranynyilat, így mást kellett kihívnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.