Oláh Ibolyának fel kellett adnia megszokott életét: egy vidéki kis házban húzta meg magát

Forrás: TV2 -
Oláh Ibolya pandémia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű dolga Oláh Ibolyának sem az elmúlt másfél évben. A világjárvány miatt Ibolyának is fel kellett adnia addigi életét, a barátai segítették anyagilag.

"Kettős érzés volt bennem. Egyrészt nagyon rossz volt, hogy elmaradtak a fellépések. Hiányzott az éneklés, a közönség. Az emberek szeretete feltölt energiával, életkedvet ad. Másrészt szeretek elvonulni, eléggé magamnak való vagyok, nem mindig élvezem a nagy társaságot. Szeretek a szabadban lenni, tenni-venni a kertben. Így most ebből bőven jutott. Talán több is, mint ami jól esett" - mondta a Borsnak Oláh Ibolya, aki a pandémia alatt vidékre költözött egy kis házba.

Oláh Ibolyának sem volt egyszerű az elmúlt másfél év Forrás: TV2


Az énekesnőnek anyagilag sem kedvezett az elmúlt másfél év.

"Sajnos csak nagyon minimális lehetőség adódott, de nem panaszkodom. Túléltük ezt az időszakot és nagyon remélem, hogy már csak jobb jöhet" - mondta a lapnak Ibolya, aki a bajban azt is megtapasztalta, hogy kik az igazi barátai.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.