Ahogy megírtuk, a Survivor versenyzője, Gábor feladta a játékot, és egy korábban kiesett játékos, Zsófi tér vissza a helyére.

Zsófi visszatérésétől nem minden játékos volt boldog, korábban is sok támadást kapott, többek között boszorkánynak nevezték. A nézők többsége ezzel ellentétben már a lány kiesésekor azt írta, hogy örülnének a visszatérésének, megosztó személyisége jót tesz a játéknak. Akadtak azonban olyanok is, akik igazságtalannak találták a visszatérést.

Survivor Zsófi visszatértForrás: RTL Klub

"Zsófi kipihente magát,evett, beszélt az otthoniakkal, teljesen feltöltődött, és védettségi amulettel visszarakták a játékba, amiért tulajdonképpen nem tett semmit! Nagyon nem fair a többiekkel szemben!" - írta egy kommentelő.

"Gusztustalan az egész! Ilyen nőt betenni, ja végül is kell a sz*r a népnek... Úgyis hamar kiteszik. Ilyen stílussal, más cuccába turkál és hasonlók elviselhetetlen! Hiába van ereje... Bár milyen erőről beszélünk semmit nem láttam tőle. Emberileg nekem ettől még nulla" - akadt ki valaki, aki egyáltalán nem kedvelte a visszatérő verssenyzőt.