Fésűs Nelly lánya, Csenge ki akart lépni ismert édesanyja árnyékából. A 18 éves lány már évek óta vállal fotózásokat, saját keresete van, és most a TV2 kalandrealityjében, a Totemben is szerepel.

Csenge a Story magazinnak elárulta, hogy mindig is érettebb volt a kortársainál: azóta érzi magát felnőttnek, mióta a testvére, Elza megszületett. Csenge nemcsak céltudatos és sikeres, hanem boldog párkapcsolatban is él, ám nem indult minden zökkenőmentesen.

Horváth Csenge ki akar lépni édesanyja árnyékábólForrás: TV2

"A páromat, Patrikot édesapám által ismertem meg, a tanítványa volt. Majd elmentünk közösen fellépni, ahol Patrik táncolt, én énekeltem. Ezután kaptam tőle egy üzenetet, amiben randit kért, majd minden jött magától. Édesapám örült nekünk, mivel ismerte, kedvelte őt. Édesanyámmal viszont finoman szólva is viharosan indult a kapcsolatuk: részben azért is, mert Patrik öt évvel idősebb nálam, és mert az első szerelem az életemben. Ő egy anyatigris - eleinte óvott, féltett a barátomtól. Idővel persze megbékélt vele, bár tény, hogy tipikus anyóspajtás sosem lesz belőle" - mondta Csenge.