Nagyon úgy fest, hogy Baronits Gábor újra szerelembe esett, és nem is akárki a szíve választottja...

Baronits Gábor és Oczella Eszter azzal buktatták le magukat a közösségi oldalaikon, hogy külön-külön ugyan, de ugyanarról a görög tengerpartról posztoltak a napokban -szúrta ki a Blikk.

TV2 új kalandrealityjének sajtóbemutatóján kiderült, hogy Gábor és Eszter egy csapatban, a szarvasok között együtt harcolnak majd a végső győzelemért, és úgy fest, hogy a való életben ők nem csak csapattársak, hanem egymásba is habarodtak.

A forgatás alatt látszott, hogy szimpatikusak egymásnak, de ez nem csoda, Oczella Eszter gyönyörű, kedves nő, Baronits Gábor pedig jóképű, sármos fiatalember. Mondhatjuk, hogy izzott köztük a levegő, de mindketten a versenyre koncentráltak akkor – árulta el a lapnak egy stábtag.

Bár Eszter és Gábor egyelőre nem vállalták fel nyíltan kapcsolatukat, a sajóteseményen egy percre sem tágítottak egymás mellől.

A Totem forgatásán találkoztunk először, ott jóban lettünk, lelkileg közel kerültünk egymáshoz a kihívásoknak köszönhetően, amióta pedig vége lett, ismerkedünk – mosolygott Oczella Eszter, akinek a szavait végül a mellette ülő Baronits is megerősítette.

"Egyelőre valóban ismerkedünk, és kíváncsian várjuk, merre tart ez a kapcsolat"– árulta el a színész.