Egy, a minap megjelent cikk kapcsán - ahol azt mutatták meg, mennyire másképp néz ki a lány az instafotóin, mint a valóságban - került az érdeklődés középpontjába a Survivor egyik legtaktikusabb játékosa, Pongácz Sabira. Azzal támadják, hogy retusálja a képeit, így az téves képet mutat. Sabira reagált a vádakra. 

"Nagyon-nagyon sokat sírtam. Ma felkeltem és azt mondtam, ki fogok állni és azt fogom mondani, hogy igenis retusálom a képeimet. Egyetértek abban, hogy ez tényleg rontja a társadalmi képet, és nagyon bánom, hogy eddig nem írtam a képeim alá azt, hogy retusáltak. Rossz, hogy eddig nem így gondolkodtam. Bánom, hogyha bárkit károsítottam azzal, hogy ő miattam nem látja magát szépnek és nem szereti magát. Mindenkitől elnézést szeretnék kérni" - nyilatkozta a Blikknek Sabira, de hozzátette, az nagyon bántja, hogy ocsmányul beszélnek róla. 

Sabira elhatározta, hogy ezentúl igyekszik az influenszereket rávenni arra, hogy ők is jelezzék, ha digitálisan módosították fotóikat.

"Nem szerettem magam és jobbat akartam mutatni azzal, hogy retusáltam a képeimet, de jó érzés felvállalni, hogy ki vagyok én" - tette hozzá. 

Forrás: RTL Klub