Dúlnak az indulatok: Majka a barátja lánya miatt nem juttatta tovább Kocsis Renátát?

Vincze Gábor Majka Vincze Liza Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Renátát másodszor küldték haza a Sztárban sztár leszek! elődöntőjéből. Az első szériában Horváth Tamás döntött úgy, hogy nem viszi magával az énekesnőt az élő showba, most pedig Majka. Renáta kiesésével kapcsolatban dúlnak az indulatok, a különböző lapok és a TV2 közösségi média-felületein is szidják Majkát, a döntését bírálják. Többen azzal vádolják, hogy mindenképpen az egyik jó barátjának lányát akarta az élő show-ba juttatni Renáta kárára.

A Life.hu és több másik lap is megírta, hogy mekkora felháborodást váltott ki Kocsis Renáta távozása. A nézők többsége szerint Majkának le kellett volna ültetnie Renátát Vincze Liza helyére, akinek a produkcióját gyengébbnek ítélték. Ám a kommentek között több helyen is feltűnt az az információ, hogy Liza édesapja (Vincze Gábor, Vincze Ottó focista testvére) Majka jó barátja, ezért történhetett, hogy a fiatal lány a produkciója után leülhetett, és egyszer sem került veszélybe a helye.


A következőket írták:

  • "A Vincze Liza a Majkának a focista haverjának a lánya. Őt nem a teljesítménye miatt vitte magával!"
  • "Esze ágában sem állt, hogy őt állítsa fel a székről!Nem volt egyáltalán igazságos! Nem azt kell nézni, hogy ki utánozza le az eredeti előadót?"
  • "A rappes lánynak az apukája jó barátja Majkának... Persze, hogy vitte tovább."
  • "Végül kiderült, hogy a csaj régi ismerőse, családi barát, na ezért esett ki a másik."
  • "De legalább mondhatja a haverjának, hogy ő mindent megtett a lányáért."
  • "A BARÁT kicsilányát /Vincze Gábor gyermeke/ véletlen sem lehetett kimozdítani a székből. Nincs bajom a kislány tehetségével, hiszen futtatták már rendesen a műsorokban és a haknik alkalmával. Viszont itt zongorázni lehetett a különbséget. Majka döntése pedig egy halandzsa volt... nem döntés."

Renáta produkciója után Köllő Babett is kérlelte Majkát, hogy változtassa meg döntését, ezt mondta neki: "Ne csináld már, Peti! Ne már! Annyira jó! Nézz végig az embereiden, annyira rohadtul jó!"

Kocsis Renáta produkcióját itt tudod megnézni, Vincze Lizáét pedig itt.

Vincze Liza egyébként a Kicsi Gesztenye Klub szereplője, énekesnője, amely a TNT-ből ismert Dobrády Ákos gyerekeknek szóló zenés filmsorozata. Liza hivatalos Insta-profilján két korábbi képet is találtunk, amin Majkával szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.