Kocsis Renátát másodszor küldték haza a Sztárban sztár leszek! elődöntőjéből. Az első szériában Horváth Tamás döntött úgy, hogy nem viszi magával az énekesnőt az élő showba, most pedig Majka. Renáta kiesésével kapcsolatban dúlnak az indulatok, a különböző lapok és a TV2 közösségi média-felületein is szidják Majkát, a döntését bírálják. Többen azzal vádolják, hogy mindenképpen az egyik jó barátjának lányát akarta az élő show-ba juttatni Renáta kárára.

A Life.hu és több másik lap is megírta, hogy mekkora felháborodást váltott ki Kocsis Renáta távozása. A nézők többsége szerint Majkának le kellett volna ültetnie Renátát Vincze Liza helyére, akinek a produkcióját gyengébbnek ítélték. Ám a kommentek között több helyen is feltűnt az az információ, hogy Liza édesapja (Vincze Gábor, Vincze Ottó focista testvére) Majka jó barátja, ezért történhetett, hogy a fiatal lány a produkciója után leülhetett, és egyszer sem került veszélybe a helye. 


A következőket írták:

  • "A Vincze Liza a Majkának a focista haverjának a lánya. Őt nem a teljesítménye miatt vitte magával!"
  • "Esze ágában sem állt, hogy őt állítsa fel a székről!Nem volt egyáltalán igazságos! Nem azt kell nézni, hogy ki utánozza le az eredeti előadót?"
  • "A rappes lánynak az apukája jó barátja Majkának... Persze, hogy vitte tovább."
  • "Végül kiderült, hogy a csaj régi ismerőse, családi barát, na ezért esett ki a másik."
  • "De legalább mondhatja a haverjának, hogy ő mindent megtett a lányáért."
  • "A BARÁT kicsilányát /Vincze Gábor gyermeke/ véletlen sem lehetett kimozdítani a székből. Nincs bajom a kislány tehetségével, hiszen futtatták már rendesen a műsorokban és a haknik alkalmával. Viszont itt zongorázni lehetett a különbséget. Majka döntése pedig egy halandzsa volt... nem döntés."

Renáta produkciója után Köllő Babett is kérlelte Majkát, hogy változtassa meg döntését, ezt mondta neki: "Ne csináld már, Peti! Ne már! Annyira jó! Nézz végig az embereiden, annyira rohadtul jó!"

Kocsis Renáta produkcióját itt tudod megnézni, Vincze Lizáét pedig itt.

Vincze Liza egyébként a Kicsi Gesztenye Klub szereplője, énekesnője, amely a TNT-ből ismert Dobrády Ákos gyerekeknek szóló zenés filmsorozata. Liza hivatalos Insta-profilján két korábbi képet is találtunk, amin Majkával szerepel.