"Itt kezdődött minden" - Szabó Zsófi különleges posztot tett közzé Fluorról

Szabó Zsófi párkapcsolat barátság szerelem Fluor Tomi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi még a születésnapján is Fluor Tomiról posztolt.

33 éves lett Szabó Zsófi. A gyönyörű műsorvezető egy fotósorozatot is megosztott követőivel, amin hatalmas lufikat tart a kezében, a poszt alatt pedig rengeteg híresség kíván neki boldog születésnapot. Zsófi Insta-sztorijában feltűnik egy ikonikus fotó is, ami nem máshoz, mint Fluorhoz kapcsolódik: valójában ez az a kép, ami miatt kezdetét vette a két híresség közötti flörtölés.

-írta Zsófi a fotó mellé.

Mint ismeretes, Fluor Tomi egy poén kedvéért egy rózsaszín tangát húzott magára, és azt állította, az elsóneműt Szabó Zsófi hagyta nála. Azóta a két híresség nyíltan flörtöl egymással, és szemmel láthatóan élvezik, hogy egy egész ország azt találgatja, mi van köztük valójában.

Az énekes egyébként a napokban nyilatkozott arról, hogy már alig várja, hogy rátaláljon a szerelem, ez azonban még várat magára.

Fluor különleges fotóval köszöntötte Zsófit. Forrás: Polyák Attila/Origo, Marton Szilvia/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.