Kulcsár Edina nagy fába vágja a fejszejét: a kétgyerekes anyuka és üzletasszony szeretné kitanulni a színészet mesterségét. Férje, Csuti mindenben támogatja, csak egy dolog van, amit egyelőre nem tud megemészteni.

Kulcsár Edina szeptember 28-án tesz felvételi vizsgát a Lumiere Filmiskolába, s ha minden jól megy, akkor októbertől már Kerekes Vica és Anger Zsolt osztályában tanulhatja a színész szakma fortélyait. Az órák hétvégén lesznek, így komoly logisztikára lesz szükség, hogy a kétgyermekes anyuka megvalósíthassa az álmát.

Csuti mindenben támogatja Kulcsár Edinát, a csókjelenetek azonban nagyon zavarják.Forrás: Instagram/Csuti

Férje, Csuti mindenben támogatja és igyekszik besegíteni, ott, ahol tud, hogy Edina majd gondtalanul koncentrálhasson a tanulmányaira. Egy dolgon azonban nem tud túllépni: már a csók- és szerelmi jelenetek gondolatától is rosszul van.

Egy dolgot nem kedvelek ebben a színészetben, hogy ha majd csókolózni kellene. Persze, ha oda jutunk, minden szerepre mehet, de ezt az egyet nem szeretném.Lehet, hogy ez csak az én problémám, mert bárkivel beszéltünk erről, azt mondták, hogy az csak színpadi- és nem igazi csók, de akkor is nehezen lépek túl ezen a tényen"

- nyilatkozta Csuti a Borsnak.