Fogalma sem volt róla a 15 éves lánynak, hogy terhes - a nappali közepén szülte meg babáját

terhesség szülés diáklány rejtélyes terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves Alexisnek fogalma sem volt róla, hogy terhes: nem voltak terhességi tünetei és a teszt is negatív eredményt mutatott. Úgyhogy eléggé meglepődött, amikor beindult nála a szülés. 

Alexis egy TikTok videóban mesélte el rejtélyes terhességének történetét. A 15 éves lánynak fogalma sem volt róla, hogy terhes, nem maradozott ki a menstruációja és terhességi tünetei sem voltak. Egyedül az tűnt fel neki, hogy gyakran szenved gyomorégéstől, ezért a nyári szünetben csinált egy terhességi tesztet, de az is negatív lett - írja a The Sun.

@alexis.queen18

Storytime about my cryptic pregnancy! Like&follow if you want a pt.2 ##crypticpregnancy##foryoupage##fyp##teenmum##storytime##followme##surprisebaby

♬ original sound - Sarah Cothran

A sulikezdés első napja után el kezdett fájni a háta, de először nem tulajdonított neki túl nagy jelentőséget, bevett egy fájdalomcsillapítót és lefeküdt aludni. Az erős hátfájdalom miatt azonban nem tudott aludni és reggel felébresztette a szüleit, de ők először azt hitték, hogy csak lógni akar az iskolából. Alexisnél ekkor indult be a szülés és végül a nappalijuk közepén hozta világra gyermekét.

- mesélte Alexis, aki idén töltötte a 19. életévét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.