Nem igaz, hogy Tóth Gabinak pszichológusra van szüksége: "Teljes baromság"

Forrás: Youtube -
Tóth Gabi pszichológus bántás kritika videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb Story magazinban jelent meg az a hír, hogy a Tóth Gabi belebetegedett a bántásokba, és azonnali segítségre van szüksége. Az énekesnő szerint a cikk kamu.

A lap arról írt, hogy Tóth Gabi legújabb klipje miatt annyi bántást kapott, hogy belebetegedett. Az énekesnő erre reagálva egy videót tett közzé, amiben elmondta, hogy valóban nem estek jól neki gonoszkodó megjegyzések, de szó sincs arról, hogy pszichológusra lenne szüksége.

Tóth Gabit sokan támadták új videóklipje miatt Forrás: Youtube

Ezt Gabi egyik barátja is megerősítette a Borsnak:
"Elég tapasztalt ahhoz, hogy csak nevessen az ilyen cikkeken, és bízik abban, hogy az olvasók is tudják, nem kell mindent elhinni... Ahhoz kétség sem fér, hogy senkinek nem esik jól, ha indokolatlanul bántják, de hogy „tönkretenné a népharag" és hogy „azonnal segítségre lenne szüksége", az teljes baromság. Tudja, mivel jár az ismertség és tisztában van azzal, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek valami nem tetszik, de ez teljesen természetes, ez ezzel jár..."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.