Tóth Gabi rengeteg támadást kapott azért, mert fellépett Ferenc pápra előtt. Az énekesnőt kifejezetten megviselték a bántások, nem érti, miért kérik rajta számon tinédzserkori énjét.

Tóth Gabi kapott hideget-meleget, miután kiderült, hogy ő lesz az egyik fellépő Ferenc pápa látogatásakor. Az énekesnő sokáig szótlanul tűrte a támadásokat, most azonban elmondta, mit okoztak benne a beszólások. 

Tóth Gabit rengeteg támadás érteForrás: Tóth Gabi/Instagram

"Kár volna tagadnom, hogy fájtak a rosszindulatú megjegyzések, egyszerűen azért, mert nekem soha eszembe sem jutna bántani valakit, akit nem ismerek vagy akivel nem értek egyet. Azt már tinédzserkoromban megtanultam, hogy nem szabad kommenteket olvasgatni, ennek ellenére néhány mégis eljut hozzám. Ez fizikailag és mentálisan is megvisel. Torokgyulladásom lett, ágynak estem, és bár próbáltam, nem mindig tudtam a könnyeimet elrejteni a kislányom, Hannaróza elől. Anyaként azonban már másként élem meg a bántásokat, nem engedhetem meg magamnak, hogy összeomoljak. A kislányom születése sok mindenben megváltoztatott, általa találtam vissza a gyökereimhez, és már bátran felvállalom az elveimet. De nem mindig volt ez így" - mondta Gabi a Ripost7-nek. 

Elmondta, a pályája kezdetén nagyon naiv kislány volt. "Azt hittem, mindenki, aki kedves velem, az biztosan jót is akar nekem. Hamarosan rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van. Bekerültem egy őrült körforgásba, amiből nem volt kiút, így sodródtam az árral. Pánikbeteg lettem, menedzserek garmadája használt ki anyagilag, és egy olyan karaktert erőltettek rám, amivel nem tudtam azonosulni" - árulta el. 

"Ez fáj a legjobban, hiszen a helyzet egyértelmű: az ember, ahogy idősebb lesz, egyre tapasztaltabbá, bölcsebbé válik. Persze most, túl a harmincon nem az a nagyszájú tini vagyok, aki tizenhat éve voltam. Az emberek többsége nem olyan felnőttként, mint kamaszként. Számos csalódás, pofon kellett, hogy visszataláljak ahhoz a Tóth Gabihoz, aki igazából vagyok. Ahhoz a világhoz, ami igazán közel áll hozzám. Ezt az embert látja ma a közönség, ez vagyok én" - mondta. Elárulta, vesztett-e el közeli embereket emiatt.

"Nagyon sokan lemorzsolódtak, de nem bánom, és nem is haragszom rájuk. Érdekes, mert bár ez egy felszabadító és egyben fájdalmas felismerés volt, elkezdett egyre inkább pozitív irányt venni az életem."- mondta.