Tóth Gabi megrázó vallomást tett a támadások után: "Nem mindig tudtam a könnyeimet elrejteni"

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi komment támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi rengeteg támadást kapott azért, mert fellépett Ferenc pápra előtt. Az énekesnőt kifejezetten megviselték a bántások, nem érti, miért kérik rajta számon tinédzserkori énjét.

Tóth Gabi kapott hideget-meleget, miután kiderült, hogy ő lesz az egyik fellépő Ferenc pápa látogatásakor. Az énekesnő sokáig szótlanul tűrte a támadásokat, most azonban elmondta, mit okoztak benne a beszólások.

Tóth Gabit rengeteg támadás érte Forrás: Tóth Gabi/Instagram

"

Ez fizikailag és mentálisan is megvisel. Torokgyulladásom lett, ágynak estem, és bár próbáltam, nem mindig tudtam a könnyeimet elrejteni a kislányom, Hannaróza elől.

"Ez fáj a legjobban, hiszen a helyzet egyértelmű: az ember, ahogy idősebb lesz, egyre tapasztaltabbá, bölcsebbé válik. Persze most, túl a harmincon nem az a nagyszájú tini vagyok, aki tizenhat éve voltam. Az emberek többsége nem olyan felnőttként, mint kamaszként. Számos csalódás, pofon kellett, hogy visszataláljak ahhoz a Tóth Gabihoz, aki igazából vagyok. Ahhoz a világhoz, ami igazán közel áll hozzám. Ezt az embert látja ma a közönség, ez vagyok én" - mondta. Elárulta, vesztett-e el közeli embereket emiatt.

"Nagyon sokan lemorzsolódtak, de nem bánom, és nem is haragszom rájuk. Érdekes, mert bár ez egy felszabadító és egyben fájdalmas felismerés volt, elkezdett egyre inkább pozitív irányt venni az életem."- mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.