A vasárnapi Álarcos énekesben két híresség is felfedte magát, és kiderült, ki lapul a Zombi és a Katicabogár jelmeze alatt.

Nagyon meglepődtek az Álarcos énekes nyomozói, amikor meglátták, hogy a Zombi-jelmez mögött Szulák Andrea lapult. Nem ő az egyetlen, aki jövő héten már nem állhat színpadra, az ítészek ugyanis felhasználták a Szuperkártyát, így a katicának öltözött Nótár Mary is felfedte magát.

Bár utóbbiban biztosak voltak a nyomozók, az énekesnő cseppet sem csalódott.

"Hamar rájöttek, hogy én vagyok a katica. Ez azért lehetett, mert pár nappal korábban találkoztam Szabó Zsófival, aki meg is jegyezte, hogy milyen picike vagyok. Bár nagyon komplex jelmezem volt, egy elektronika segítségével még gurulni is tudtam vele, de sajnos elárulta, hogy mekkora lehet a benne rejtőző híresség. Nagyon élveztem a műsort, csak a páromat avattam be a titokba, de egy idő után feltűnt a zenekaromnak is, hogy sokszor eltűnök"

mesélte  Mary a Blikknek.

Míg Maryben biztosak voltak a nyomozók, arról fogalmuk sem volt, ki lapul a Zombi-jelmez alatt, sőt, azt is egyedül Fluor találta el, hogy a Zombi egy nő.

"Bár csak keveset nézek tévét, de az előző évadokat láttam, a lányom, Rozina nagyon szereti, ezért is gondoltam, hogy belevágok ebbe a laza, szórakoztató műsorba. Nagyon jót szórakoztam azon, hogy a nyomozók nem ismertek fel, ez elismerés, ráadásul úgy, hogy Szandival nagyon jó barátok is vagyunk

- mesélte Andi, aki még lányának sem árulta el, hogy mire készül.