"Borzalmas nagy csalódás volt" - Távoznia kellett a csinos magyar híradósnak

Szabados Ágnes Álarcos énekes kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabados Ágnes nagy meglepetést okozott az Álarcos énekesben, de nagyon sajnálja, hogy számára máris véget ért a műsor. 

Két embert is lelepleztek a nyomozók az Álarcos énekesben, az egyikük Fekete Pákó volt, akit Nagy Ervin egyből felismert, a másik pedig Szabados Ágnes, akinek a párbaj után kellett távoznia. A rókajelmezben jelmezben színpadra lépő híradós csalódott, hogy ilyen hamar véget ért számára a verseny, de így is hatalmas élvezet volt számára az egész felkészülés.

Szabados Ági az első műsorban kiesett Forrás: Nánási Pál/RTLklub

"Hatalmas élmény volt, és biztos vagyok benne, hogy sokan meglepődtek azon, hogy feltűnök a műsorban, mert híradósként inkább gondolnak merevnek, pedig ez a show nagyon közel áll a személyiségemhez" - árulta el a Blikknek Szabados Ágnes. Hozzátette, híradósként nem szerepelhet sok szórakoztató műsorban, de ez kivétel volt.

a nyomozók teljesen vakon voltak, azzal az indokkal kellett távoznom, hogy lövésük sincs, ki lehetek, pedig ez lenne a műsor lényege.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.