Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szeptember 24-én kelt egybe az Alcsúti Arborétumban. A lakodalomról egyre több részlet derül ki. Már tudjuk, mi volt a menü, hogy érkezett külföldről sztárfellépő, és tűzijáték is volt. Most pedig az is kiderült, hogy mennyibe került a menyasszony cipője és az is, hogy ki tervezte gyönyörű ruháját.

Szeptember 24-én mondta ki a boldogító igent Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez volt az év esküvője, és egy bennfentes is azt nyilatkozta, hogy ilyen lakodalom Magyarországon még nem volt.

Várkonyi Andrea gyönyörű cipőt viseltLife TV

A hétvégén több részlet is napvilágot látott, mondjuk a vendégek névsora is, de a fotókat várta legjobban az egész ország. Andrea pedig a közösségi oldalán mutatta meg, milyen gyönyörű menyasszony volt, különleges ruháját nem győzik dicsérni a követői. Az újdonsült feleség pedig kommentben árulta el, hogy Merő Péter tervezte a mennyasszonyi ruháját. 

Valamint arra is fény derült, hogy Andrea egy 1395 eurós, azaz nagyjából fél millió forintos Jimmy Choo-cipőben mondta ki a boldogító igent Mészáros Lőrincnek.