Ha betartod ezt a randiszabályt, többé nem kell félned a pofára eséstől

szingliség találkozó szingli randi találka Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a szinglik táborát erősíted, és azok közé tartozol, akik el is mennek egy-egy találkára, mindenképp olvasd el cikkünket.

Nem egyszerű dolog manapság ismerkedni, pláne nem, ha a személyes találkozókról van szó. A szingli nők sajnos egyre többször számolnak be arról, hogy a pasi az utolsó pillanatban lemondja a találkát, vagy egyszerűen nem jelenik meg a megbeszélt helyen és időben, majd elérhetetlenné válik. A Philadelphiában élő Kristen is járt már így, és

a sok csalódás után megalkotta kétórás randiszabályát, aminek a lényege az, hogy ha a találkozó előtti két órában nem hall a pasiról, el sem kezd készülődni.

Videójában tökéletesen levezeti, hogy normál esetben két órával a randi előtt már tollászkodna, de tanulva a pofátlan férfiakból, már nem feccöl ebbe túl sok energiát. A videót már több mint félmillióan látták, és a hozzászólások arra utalnak, többek is be fogják építeni az életükbe ezt a szabályt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.