Sztárban sztár leszek: íme, a 12 legjobb versenyző, akikkel elindul az élő show

Tóth Gabi Köllő Babett Majka csapat Pápai Joci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a Sztárban sztár leszek! középdöntője, vagyis kialakult a legjobb 12-es mezőny. Ők legközelebb már az élő show-ban mutatják meg, mit tudnak. 

Vasárnap este véget ért a Sztárban sztár leszek! középdöntője. Majka, Pápai Joci, Köllő Babett és Tóth Gabi is kialakították a csapataikat, velük legközelebb már az élő show-ban találkozhatunk, addig azonban még rengeteg gyakorlás vár rájuk.

Ahogy azt megszokhattuk, a csapatok kialakítása nem múlt el drámák nélkül, a mentorok olykor nem voltak megelégedve társaik választásával, Tóth Gabi például ledöbbent Pápai Joci döntésétől. "Lement a színpadról az érték, és leült helyére a szép" - mondta, korábban pedig Majkával volt az énekesnőnek nézeteltérése. Komoly döntéseket kellett meghozniuk a mentoroknak, október 3-án, az első élő show-ban pedig kiderül, milyen fából is faragták a versenyzőiket.

Nézd meg a galériánkat a Sztárban sztár leszek! 12 legjobb versenyzőjéről. Kattints a képre!

Sztárban sztár leszek! csapataFotó: Szabó Gábor - Origohttp://www.origo.hu/teve/galeria/20210927-bemutatkoztak-a-sztarban-sztar-leszek-elo-szakaszanak-versenyzoi-kepek-tv.htmlmiddleon24001601

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.