Erre senki nem számított: ezzel a 15 évvel fiatalabb énekessel randizik Angelina Jolie

Forrás: Tim P. Whitby/Getty Images/2019 Getty Images/Tim P. Whitby -
Angelina Jolie randi The Weeknd énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie lebukott: kiderült, hogy a nála 15 évvel fiatalabb The Weeknddel randizik. 

Nem volt elég elővigyázatos Angelina Jolie és fiatal szeretője, ha akarták is titkolni a kapcsolatukat, csúnyán lebuktak romantikázás közben. A 46 éves színésznő a 31 éves The Weeknd nevű popsztárral vacsorázott Santa Monicán, de a lesifotósok elől nem tudtak elbújni. Több mint két órán át tartott a randi az exkluzív és intim olasz étteremben.

Angelina Jolie a 15 évvel fiatalabb The Weeknd nevű énekessel randizik Forrás: Tim P. Whitby/Getty Images/2019 Getty Images/Tim P. Whitby

Ugyan külön érkeztek, a vacsora után egy autóba ültek, úgy távoztak az étteremből. A célálommás pedig az énekes villája volt, ami azt jelenti, hogy meg sem próbálnak már úgy tenni, mintha nem lennének együtt, bár nyilatkozni egyikük sem nyilatkozott a bonatkozó románcról - írja a Daily Mail. Ráadásul nem is ez az első alkalom, hogy közös időtöltésen kapták rajta a párt, a nyáron már egyszer lefotózták őket együtt.

The Weeknd és Angelina Jolie randiznak Forrás: NOTIMEX via AFP/Especial

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.