Egy perc különbséggel, egymás kezét fogva hunyt el a házaspár: mindkettejük halálát a koronavírus okozta

halál gyász házaspár koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a házaspár megkapta a koronavírus elleni védőoltást, olyan rossz volt az alapvető egészségi állapotuk, hogy mindketten elhunytak.

Egyetlen perc különbséggel, egymás kezét fogva, a kórházi ágyban hunyt el egy michigani házaspár. Az 59 éves Cal Dunham és 66 éves felesége is elkapta a koronavírust, és bár megkapták a védőoltást, olyan rossz volt az egészségügyi állapotuk, hogy legyőzte őket a kór - írja a Daily Mail cikke alapján a Bors.

A házaspár még a hónap elején kapta el a koronavírust, a tüneteik épp a nyaralásukon jelentkeztek. Lányuk azt mesélte a lapnak, hogy a nyaralás harmadik napján érezték először a szülei, hogy valami nincs rendben, pár nappal később pedig annyira megromlott az állapotuk, hogy lélegeztetőgépre kerültek, vasárnap pedig mindkettejük szervezete feladta a küzdelmet. A házaspár még májusban kapta meg a koronavírus elleni vakcina második dózisát.

Meghalt egy 39 éves férfi koronavírusban, miután elutasította a védőoltást - Öt gyermeket hagyott árvánhttps://www.life.hu/hirek/20210802-meghalt-egy-39-eves-amerikai-ferfi-koronavirusban-miutan-elutasitotta-a-vedooltast.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.