Hajdú Péter nemrég jelentette be, hogy a Frizbi című műsor visszatér, ezúttal a Life TV képernyőjére. A műsorvezető első vendégei Galambos Lajcsi és Curtis lesznek. A rapper most először beszél majd a nyilvánosság előtt a bérgyilkossággal vádolt, börtönben lévő bátyjáról.

Hajdú Péter a közösségi oldalán jelentette, hogy három év kihagyás után a Life TV képernyőjén lesz újra látható Frizbi című műsora. 

A műsorvezető első vendégei Galambos Lajcsi és Curtis lesznek. A muzsikus a műsorban beszél először arról, hogy feleségével, Boglárkával elválnak, a rapper pedig most először nyilatkozik bérgyilkossággal gyanúsított bátyjáról, valamint arról, hogy az édesanyja hogyan kezeli ezt a roppant nehéz helyzetet.

"Most vasárnap, 3 év kihagyás után, visszatérek a Frizbivel a Life Tv-n! Nagyon sok munkánk van a visszatérésben! Tegnap felvettük az első adást, amit vasárnap este láthattok 21:50-kor, az Activity után a Life Tv-n! Elsőként nektek mutatom meg, mi lesz a vasárnapi adásban" - írta Hajdú az Instagram-oldalán.