Survivor: A vegetáriánus Sabira nem tudott ellenállni a kolbász csábításának, befalta

Sabira kolbász Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor mostoha körülményei arra késztették Sabirát, hogy feladja az elveit: vegetáriánus, de nem tudott ellenállni a kolbásznak. 

A Survivorben maradt játékosok két csapatot alkottak,és egymás ellen keltek versenyre, amit végül Kabát Peti, Járai Máté, Széphalmi Juliska és Sabira nyertek. Szép teljesítményükért cserébe természetesen jutalom is járt: kolbászt kaptak, amit a vesztes csapat tagjaival nem oszthattak meg. A jutalom mindenki számára örömet okozott, hiszen nagyon kevésszer jutnak a versenyzők ilyen finomsághoz, ezért a vegetáriánus Sabira sem vetette meg a finom falatokat.

Sabira a szigeten nem törődik azzal, hogy vegetáriánus Forrás: RTL Klub

"Amikor Peti előrántotta a kolbászt, én annyira röhögtem, meg örültem is neki, mert nagyon rég nem ettünk finomat. Vegetáriánus vagyok, de nem érdekel. Megfogadtam, hogy én itt most enni fogok húst" - mondta Sabira, mielőtt nekiláttak volna a falatozásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.