"Lassan már bűn lesz vékonynak lenni" - Filozófiai magasságokba emelkedve fejtette ki véleményét Schobert Norbi

fogyás filozófus Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan stílusban írta meg közösségi oldalán legutóbbi posztját Schobert Norbi, amiben azt állítja, hogy lassan "bűn lesz vékonynak lenni".

Schobert Norbi legújabb posztjában egy előtte-utána képet muattott meg egyik követője fogyásáról, valamint váratlan stílusban fejtette ki azt, hogy lassan "bűn lesz vékonynak lenni".

"Amikor testpozitív szólamokkal találkozunk, rendre azt érezzük: itt valakik csak azért, hogy többet ehessenek, szándékosan meg akarják másítani a férfi - nő közötti vonzalom fizikai törvényszerűségeit.

A biztonságos társadalmi zónák szinte már megdönthetetlennek látszó falai pedig kezdik elfojtani azt a belső igényt, hogy ápolt, esztétikus megjelenésünkkel is fenntartsuk párunk figyelmét. Lassan már bűn lesz vékonynak lenni, ha pedig eljön a body positive társadalomformálók kora, Norbi és követői, köztük kedves Ügyfelünk, Jakab Barbara biztosan az eretnekek táborában kötnek majd ki.

Gratulálunk a sikeres fogyáshoz" - olvasható a fitneszguru posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.