Váratlan fordulat: Titkos szerelmi háromszögbe bonyolódott egymással a Harry-Potter filmek három színésze

Fotó / Netflix -
szereplők Harry Potter szerelmi háromszög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kevesen tudják, hogy a Harry Poter filmsorozat sztárjai között évekkel ezelőtt egy titkos szerelmi háromszög alakult ki. 

Titkos szerelmi háromszög tagjai voltak a Harry Potter-filmek sztárjai. Sybil Trelawney professzort alakító Emma Thompson, a gonosz Bellatrix Lestrange-t megszemélyesítő Helena Bonham-Carter és a kelekótya Gilderoy Lockhartot játszó Kenneth Branagh voltak a cseppet sem örömteli történet szereplői.

Thompson és Branagh még 1989-ben házasodtak össze, azonban hat év házasság után 1995-ben a válás mellett döntöttek, miután a férj megcsalta feleségét Helena Bonham-Carterrel.

Titkos szerelmi háromszög volt a Harry Potter-filmek három szereplője között Fotó / Netflix

Az új álompár kapcsolata azonban tiszavirág életű volt, 1999-ben szétmentek.

Bár azóta mindannyian túlléptek a történteken, Emma nemrég egy interjúban elárulta, hogy borzasztóan megviselte férje félrelépése. A színésznő azt is elárulta, hogy Helena Bonham-Carterrel is békét kötöttek egymással és nincsen benne harag az irányába - Daily Star.

Összeesett a Harry Potter sztárja: azonnal kórházba kellett szállítani

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.