Katalin hercegné Vilmos herceg személyi asszisztens segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb a nyomás és a feszültség Katalinon és Vilmoson, ezért úgy döntöttek, hogy segítséget kérnek, ideje tovább bővíteni a személyzetüket. 

Katalin és Vilmos herceg nem bírják tovább egyedül, úgy döntöttek, hogy bővítik a személyzetet. A hercegi pár álláshirdetést adott fel, bízva abban, hogy mihamarabb megtalálták új személyi asszisztensüket.

A hivatalos álláshirdetésben egy olyan személy jelentkezését várja Vilmos herceg és Katalin hercegné, aki „több éves tapasztalattal rendelkezik, hogy értékes tagja legyen egy pörgős és elfoglalt csapatnak."

A hirdetésből még az is kiderül, hogy a leendő munkatársnak olyan feladatai lesznek, mint például a határidőnaplók és eseménynaptárak vezetése, meetingek és hivatalos események megszervezése, lebonyolítása, felügyelése. Illetve a személyi asszisztens segédkezik majd az utazások megtervezésében is, valamint a hercegi pár egész családjának kommunikációja is az ő vállán nyugszik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.