Deutsch Anita és Kinizsi Ottó pontot tettek a találgatások végére: ilyen most a kapcsolatuk

Kinizsi Ottó Dancing with the Stars magazin Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár elmesélte, hogy Kinizsi Ottó szereplése a Dancing with the Stars-ban hogyan hat házasságukra, és arról a bizonyos pofonról is szót ejtettek.

Elárulták, hogy a pofonról Ottó valóban nem tudott, tehát az arcán látott meglepetés tényleg őszinte volt. Minden más a koreográfia része volt, de felesége szerette volna a legjobbat kihozni belőle.

"Annyira édes, és ezt nagyon jól csinálta! Ismer, meg színész - mondta Ottó feleségéről. - És tudja azt, hogyha huszonötször elpróbálod a kamerák előtt, akkor kopni fog ez a játék."

A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a kapcsolatukról nyilatkozott Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Anita elmondta, hogy az egész család nagyon izgul férjéért a műsorok alatt. Házasságukat tulajdonképp nem igazán változtatta meg a műsor, nem találkoznak egymással sem többet, sem kevesebbet. Anita mindenkit megnyugtatott, hogy a párkapcsolatuk kifejezetten izgalmas, ezért nem kell azt még jobban fűszerezni.

Az is kiderült, hogy Kinizsi Ottó és táncpartnere remekül kijönnek egymással. Mindketten maximalisták, mindig a jobbra törekednek, ezért mindketten nagyon élvezik a közös munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.