Rendkívül nehéz időszakot tudhat maga mögött Fresh Andi, akit néhány hónappal ezelőtt mellrákkal diagnosztizáltak. Az énekesnő elárulta, hogy az első kemoterápiás kezelése előtt összeházasodott szerelmével.

Fresh Andi embert próbáló időszakon van túl. Januárban egy csomót talált a mellében, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy rosszindulatú daganatról van szó. Az énekesnőt sokkolta a hír, ráadásul a 16 alkalmas kemoterápiát azonnal el kellett kezdeni, hogy meg tudják operálni.

Miután az orvosok közölték az énekesnővel a rossz hírt, párjával, Jánossal úgy döntöttek, hogy szeretnének mihamarabb egybekelni. 

Fresh Andi és párja, János nemrég hivatalosan is összekötötték az életüketForrás: Instagram/ freshandi

"Csak a szűk családunkkal szerettük volna megosztani az örömünket. Csütörtökön döntöttük el, hogy összeházasodunk, szombaton pedig már férj és feleség voltunk. Kaptam egy orvosi igazolást, amit felmutattunk a hivatalban, így gyorsított ügyintézésben részesültünk" – árulta el Story magazinnak Andi, aki Esztergomban ment feleségül szerelméhez.

"Az a boldogság, amit akkor éreztem, úgy hiszem, segített átvészelnem a betegséggel járó borzalmakat"  - tette hozzá.

Andiék a közeljövőben szeretnének majd elutazni egy romantikus helyre, ahol tengerparti-mezítlábas szertartás keretein belül megerősítik a fogadalmaikat.