"Egész életemben így szerettem volna élni! - először mutatta meg két hónapos kislányát Gönczi Gábor

Gönczi Gábor család gyermek műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor megmutatta csodaszép kislányát, Grétit. A műsorvezető felesége, Ildi már a 41. hetet is betöltötte, amikor világra jött a kislányuk. 

Gréti a kiírt időpont után, augusztus 8-án, természetes úton jött a világra. Gönczi Gábor születésnapi ajándékként kapta meg kislányát, mivel a műsorvezető augusztus 10-én töltötte be 46. életévét.

„Ildi egy igazi hős. Nemcsak testileg, de spirituálisan is rákészült a szülésre, pontosan tudta, mit és hogyan szeretne csinálni, és végig is vitte az elképzeléseit. Óriási teljesítmény fájdalomcsillapítás nélkül ekkora kisbabát természetes úton a világra hozni. Nagyon büszke vagyok rá" – újságolta a Tények híradósa a HOT!-nak, ahol első alkalommal a kis csöppséget is megmutatták.

Gábor és Ildi kisfia, Áron örömmel fogadta kistestvére érkezését: kölyökpezsgőt bontott és ujjongott örömében.

„Én vagyok a világ legboldogabb embere! Gréti elbűvölő a hosszú szempilláival. Egész életemben így szerettem volna élni! Hálát adok a Jóistennek Ildiért és a két egészséges, gyönyörű gyermekemért. Egyik nagyobb szerelem, mint a másik!" – nyilatkozta a híradós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.