Jamie Lee Curtis korábban maga is a plasztikai beavatkozások híve volt, ám most inkább lebeszélné a fiatal nőket erről az egyre népszerűbb hóbortról, mely káros következményekkel is járhat.

Nemcsak a civil társadalmat, de a hollywodi sztárokat is megosztja a nagy kérdés, hogy vajon érdemes-e a nőknek a legkülönfélébb szépészeti beavatkozásokat igénybe venni? Vannak, akik méltóságteljesen tudnak megöregedni, de akadnak olyanok is, akik foggal-körömmel harcolnak a ráncaik ellen. 

Jamie Lee Curtis - aki a nyáron nálunk forgatott- egy ideig azok közé a nők közé tartozott, akik maguk is kipróbálták a plasztikáztatást, de még idejében belátta, hogy ez az eljárás egyáltalán nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Korábban kipróbálta a botoxot, később pedig rászokott a Vicodin nevű fájdalomcsillapítóra. 

 A Golden Globe-díjas Jamie Lee Curtis a szépészeti beavatkozásoknak az árnyoldalairól beszélt.

"Nagyon veszélyes, olyan, mintha egy baba kezébe láncfűrészt adnánk. Nem tudjuk, hogy milyenek a hosszú távú hatásai mentálisan vagy fizikálisan ezekre a fiatalokra, akik amiatt szenvednek, mert másokhoz hasonlítják magukat  a közösségi média oldalakon" - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Forrás: Getty Images