A legendás popcsapat pár nappal ezelőtt Romániában lépett fel, valószínűleg ott kaphatták el a koronavírust, ami miatt lemondták a szombati budapesti fellépésüket is. 

A koncert a Papp László Budapest Sportarénában lett volna, ahová Boney M. mellett olyan neveket hívtak meg a szervezők, mint Sandra, Sabrina, Silent Circle, Bikini, Zoltán Erika és a PA-DÖ-DŐ. 

Péntekre azonban már biztossá vált, hogy a koncertet nem tartják meg.

Elmarad a Boney M budapesti koncertjeForrás: Visual Press Agency/Steph / Visual Press Agency


A Boney M. NSZK zenekar 1975-ben alakult, és azóta ugyan több átalakuláson is keresztülmentek, de a sikerük 45 éve töretlen.

A zenekar vezetője, Liz Mitchell néhány nappal ezelőtt még boldogan posztolt  Facebook oldalára a magyarországi fellépésről, ám a koronavírus keresztülhúzta a számításait. 

A Bors úgy tudja, hogy az énekesnő és a stáb többi tagja egy romániai fellépést követően fertőződött meg. A zenészek állapota kielégítő, de két hétig nem mehetnek közösségbe.

Nemrégiben a Kiscsillag zenekar tagjai is lemondták néhány koncertjüket koronavírus megbetegedés miatt: Elkapták a koronavírust a magyar zenekar tagjai: elmaradnak a koncertek.