A múlt héten Hevesi Kriszta és partnere is a veszélyzónába került a Dancing with the Stars műsorában. Végül nem nekik, hanem Demcsák Zsuzsáéknak kellett távozniuk, ám a szexuálpszichológusnak így is nagyon rossz élmény volt a kiesés szélére kerülni. 

"Váratlanul ért minket, és nem tagadom, hogy nagyon rossz élmény volt. Nem szerettük volna, hogy megszakadjon ez a fejlődési folyamat, ráadásul mi nagyon összetartó és érzékeny páros vagyunk, és megijedtünk, hogy elveszítjük ezt a fantasztikus közös utazást. A történtek megtanítottak minket arra, hogy minden izzadságcseppet még inkább örömként tudjunk felfogni" - idézi Krisztát a Ripost

Hevesi Kriszta és partnere, Baranya DávidForrás: sajtoszoba.tv

"Elsősorban a közöttünk lévő összhang mozgat minket. Egymásért megyünk ebben a versenyben és együtt akarjuk. Nem seprünk semmit a szőnyeg alá, a nyílt kommunikáció nálunk a kulcsa mindennek. Illetve amellett, hogy Dávidnak is jó érzéke van a pszichológiához, itt ő a tanár, így sokszor inkább ő jelent támaszt nekem (...) Szombatra egy nagyon vidám és szexi számot kaptunk, aminek nagyon örülök. Kicsit bohókásabb műfajjal készülünk, ami most igazi felüdülés számunkra, élvezzük a felkészülés minden pillanatát" - tette hozzá.