Veszélyzónába került Hevesi Kriszta a DWTS műsorában: "Váratlanul ért minket és nagyon rossz élmény volt"

Forrás: sajtoszoba.tv -
Hevesi Kriszta Dancing with the Stars Veszélyzóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten Hevesi Kriszta és partnere is a veszélyzónába került a Dancing with the Stars műsorában. Végül nem nekik, hanem Demcsák Zsuzsáéknak kellett távozniuk, ám a szexuálpszichológusnak így is nagyon rossz élmény volt a kiesés szélére kerülni. 

"Váratlanul ért minket, és nem tagadom, hogy nagyon rossz élmény volt. Nem szerettük volna, hogy megszakadjon ez a fejlődési folyamat, ráadásul mi nagyon összetartó és érzékeny páros vagyunk, és megijedtünk, hogy elveszítjük ezt a fantasztikus közös utazást. A történtek megtanítottak minket arra, hogy minden izzadságcseppet még inkább örömként tudjunk felfogni" - idézi Krisztát a Ripost.

Hevesi Kriszta és partnere, Baranya Dávid Forrás: sajtoszoba.tv

"Elsősorban a közöttünk lévő összhang mozgat minket. Egymásért megyünk ebben a versenyben és együtt akarjuk. Nem seprünk semmit a szőnyeg alá, a nyílt kommunikáció nálunk a kulcsa mindennek. Illetve amellett, hogy Dávidnak is jó érzéke van a pszichológiához, itt ő a tanár, így sokszor inkább ő jelent támaszt nekem (...) Szombatra egy nagyon vidám és szexi számot kaptunk, aminek nagyon örülök. Kicsit bohókásabb műfajjal készülünk, ami most igazi felüdülés számunkra, élvezzük a felkészülés minden pillanatát" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.