"A szexszel sincs probléma!- Súlya miatt bántják a 22 éves influenszert, de ő imádja telt idomait

kövér szex influencer plus size influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan bántják a 22 éves influenszert, akit a legtöbben kerek idomai miatt bántanak. Caitlan Redding jól érzi magát a bőrében, túlsúly ide vagy oda, és vőlegénye is úgy imádja, ahogy van.

"Az emberek mindig gonosz dolgokat írnak nekem. Egyesek lekövéreznek és azt mondják, egyedül én tehetek arról, hogy túlsúlyos vagyok. Mások, főként nők azzal riogatnak, hogy szívrohamot fogok kapni, és hogy a lépteim földrengést idéznek elő"

-mesélte Caitlan a Daily Starnak. A plus size méretekkel rendelkező lány belefáradt abba, hogy a közösségi oldalakon annyi bántást kap, ő ugyanis remekül érzi magát a bőrében.

"Szerintem jól nézek ki, és szexi vagyok.

Nekem ne mondja meg senki, hogy ne hordjak miniszoknyát vagy bikinit. A vőlegényem is azt mondja, nem számít, hány kilót mutat alattam a mérleg, én mindenhogy szexis vagyok.

Amikor megismerkedtünk, sokkal vékonyabb voltam, de mindig emlékeztet arra, hogy nem számít, hogy nézek ki. A szexszel sincs probléma!"

Caitlan, aki saját magát csak plus size Barbie-ként emlegeti, közel 65 ezer Instagram követővel rendelkezik, és a sok bántó megjegyzés mellett akadnak, akik nagyon természetesnek és gyönyörűnek látják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.