"48-as a ruhaméretem, és minden nap edzek” - A plus size modell szerint a testpozitivitás nem az elhízottságot reklámozza

testpozitivitás magazin body positivity Emily Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves Emily Jones rengeteget kampányol a nagyobb méretű emberek elfogadásáért, sokszor tesz ki bikinis képeket, hogy arra bátorítsa követőit, ők is fogadják el magukat úgy, ahogy vannak.

A plus size influencer rendszeresen felszólal a bántó sztereotípiák ellen, és próbálja tudatosítani az emberekben, hogy a testpozitív hozzáállás nem az egészségtelen életmódra akar buzdítani.

"Gyakori félreértés, hogy a testpozitív mozgalom az egészségtelenséget reklámozza. Ez nagyon idegesítő, és ellentétes azzal, amit csinálok. Egészséges életmódot közvetítek, és igyekszem minél egészségesebben élni egy kiegyensúlyozott étrenddel és az egészségügyi állapotomnak megfelelő edzésekkel" - nyiltkozta a Daily Starnak.

Elmondása szerint azonban sajnos sokan kritizálják social media tartalmait:

"Az emberek nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy túlsúlyos nőket látnak bikiniben vagy szexi fehérneműben. Egy vékony nő kiposztolhat olyan képet, amin csak a kezeivel takarja a melleit, és ezt mindenki divatosnak látja, de ha egy plus size nő teszi ugyanezt, akkor csak negatív kritikákat kap, és követelik, hogy takarja el magát. A testpozitivizmus nem arról szól, hogy neked nem kell dolgoznod magadon. Arról szól, hogy szeresd magad eléggé ahhoz, hogy odafigyelj magadra, és saját magad legjobb verziójává válj, és elfogadd azt, amiben más vagy, mint a többiek." - foglalta össze gondolatait.

Tehát a lényeg az, hogy, szeressük és fogadjuk el magunkat, mert csak így tudunk hosszú távon saját magunk legjobb verziójává válni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.