Megható sorok: szívszorító levéllel lepte meg 12 éves kislánya Jakupcsek Gabriellát

megható anya-lánya levél Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella nemcsak egy sikeres műsorvezető és a magyar televíziózás kiemelkedő alakja, hanem szerető édesanya is, akit a jelek szerint imád a kislánya. 

Jakupcsek Gabriella egy különleges levelet osztott meg Facebook-oldalán, amit nem mástól, mint 12 éves kislányától, Emmától kapott. Habár a műsorvezető rengeteget dolgozik, kislánya rendkívül megértő és mindenben támogatja édesanyját - írja a Blikk.

"Helloka!

Na mami, sohase hidd azt, hogy attól még, amikor otthon vagy és dolgozol, nekem valaha rossz érzésem van. Tudom, hogy amikor sokat telefonálsz, dolgozol, munkád van és akkor intézed a nagyon fontos dolgokat. Én csak csodálni tudom, hogy milyen kitartó, erős vagy, hogy dolgozol egész nap, és még mindig van erőd, időd a családi programokra, dolgokra. Sose aggódj miattam, én tudom, hogy milyen nehéz lehet az ilyen időkben. Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy mindig milyen jó a kemény munkának a gyümölcsét látni! Hogy teljesen megérte mind ezt csinálni! Tudod, hogy mindig számíthatsz rám! Puszi: Emma"

- írta a kislány édesanyjának.

Jakupcsek Gabriella kislánya megható levelet írt édesanyjának. Forrás: Instagram / Jakupcsek

A kommentelők elolvadtak a megható sorok láttán és elismerő szavakkal méltatták a kislányt:

"Kedves Gabriella! Valamit nagyon jól csinál❤️ a munkán kívül is!"

"Az egész levél szívet melengető na, de az utolsó mondat a legszebb. Gratulálok Igazából ezek a mondatok amitől szárnyakat kapunk mi szülők "

Jakupcsek Gabriella egyébként mindenben kikéri Emma véleményét, például arról is, hogy kirakhat-e róla egy fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.