Egy pillanat alatt vált rémálommá a magyar család nyaralása, miután a légitársaság nem engedte felszállni őket a gépre. Mindenféle segítség nélkül Mallorcán hagyták a családot.

Az Utazómajom egyik olvasója számolt be arról, hogy Mallorcán ragadt egy négyfős család. Zsuzsa és családja két hete utazott Mallorcára, ám a hazaút nem úgy sikerült, ahogy eltervezték: a légitársaság egyszerűen otthagyta őket, mindenféle segítség nélkül. Az anyuka hiába mondta el többször a reptéren, hogy külön ülőhelyet vásároltak a 6 hónapos gyermeküknek, nem tudták meggyőzni a földi kiszolgáló személyzetet arról, hogy a gépen a helyük.

Végül hiába próbáltak meg mindent, és mutatták be az ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetést, repülő a spanyol szigeten hagyta a kétségbe esett családot.

"Aztán eltört nálam a mécses. Elsírtam magam, a két és fél éves kislányom megölelt és mondta, hogy anya semmi baj. Szegény, őt sajnáltam a legjobban, mert csak azt látta, hogy egyre idegesebbek vagyunk és nem mehetünk fel a gépre, de nem értette miért. Miközben akadékoskodtak velünk, a gép felszállt, minket pedig otthagytak szó nélkül. Egyből próbáltuk hívni a Ryanair ügyfélszolgálatot, persze nem értük el. Visszamentünk az óriási reptéren a Ryanair ügyfélszolgálathoz, ahol találkoztunk ugyanazzal a nővel aki nem engedett fel minket, és most sem segített másik gépre átfoglalni a jegyet, csak azt mondta, hogy vegyünk másikat"

- mesélte az anyuka, aki azt is felajánlotta, hogy vásárolnak külön csecsemő jegyet 25 euróért, mégsem történt semmi. A család végül egy másik légitársaság gépére foglalt jegyet, így jutottak el repülővel Bécsig, majd autóval Budapestre.