Szabó Zsófi 14 éve van a médiában, és 10 éve használja a közösségi média felületeit, hol személyes célra, hol hivatásszerűen. Vegyes érzései vannak vele kapcsolatban, de igyekszik évről évre tudatosabb lenni. 

Szabó Zsófi az egyik kereskedelmi csatorna műsorában mesélt a posztolási szokásairól. A csinos műsorvezető néha szinte mindent kiposztolna, néha pedig legszívesebben semmit. Szerinte nincsenek szabályok, mindenki tegye azt, ami neki jólesik. Amikor nehezebb időszaka volt, akkor például több és jobb képeket tett fel. Bár akkoriban rengeteg bókot kapott a külsejére, sokan írták neki, hogy sugárzik, ő tudta, hogy nem az a valóság.

Szabó Zsófi csak tökéletes fotót szeret posztolni a közösségi médiában.Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Ez az állandó megfelelési kényszer, az, hogy még jobb legyen a kép, az, hogy még szebb legyen a bőröm a fotókon, még olyanabb legyen a beállítás, ami a legelőnyesebb oldalamat mutatja... ez akár bennem is bennem van. Én nem szeretek kiposztolni már olyan képet, ami kis túlzással nem tökéletes"

- nyilatkozta Zsófi és azt is elárulta, néha meg se nézi, hány lájkot kap egy bejegyzésre. Ettől függetlenül a lájkok neki is jólesnek, hisz az mutatja meg, mennyire nyeri el egy fotó a követői tetszését. Ez szerinte normális, hisz ilyen világban élünk.