Damu Roland pénzért könyörög rajongóinak: segítséget nem kapott, de kritikát igen

Fotó: Life.hu -
betegség Damu Roland Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész már jó ideje betegeskedik, egészségi állapota miatt nem tud dolgozni. A Facebookon már nem először kért segítséget rajongóitól, de ez sokaknál kiverte a biztosítékot.

Ahogy már mi is megírtuk, Damu Roland hetek óta segítségért könyörög a Facebookon, anyagi támogatást kér rajongóitól. Nagyon beteg, ágynak esett, ezért már jó ideje képtelen dolgozni. A közösségi médiában viszont segítség helyett éles kritikákat kapott.

A kommentelők szerint Damu Roland segítségkérése inkább kínos, és támogatáskérés helyett inkább el kéne mennie dolgozni.

Damu Roland Fotó: Margitay Klára

A színész pár napja videóban reagált az őt ért gyűlölethullámra. Azt mondta, hogy nagyon szeretne dolgozni, de egész egyszerűen képtelen rá. Több betegség is végigment rajta, most éppen tüdőgyulladással fekszik otthon.

Miután pontosította diagnózisát, ismételten pénzt kért azoktól, akik jelenleg jobban állnak anyagilag, mint ő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.