Két napja bizonytalanságban vannak a rajongók, akik már megvették a jegyeket Majka és Curtis közös koncertjeire. Nem tudják, hogy megtartják-e a fellépéseket, és ha elmaradnak, akkor visszakapják-e a jegyek árát. Az ügyben hivatalos tájékoztatást még senki sem adott.

Curtis kedden jelentette be közösségi oldalán, hogy testi és lelki kimerülés visszavonul, és az idei évre tervezett fellépéseit lemondta. A hír mindenkit váratlanul ért, másnap még mindig lehetett jegyet venni az Erkel Színházba meghirdetett Majka&Curtis Swing turnéra.

Később Majka is azt nyilatkozta, hogy már korábban jelezték: a közös fellépéseket lemondták, áprilisig nem lesz koncertjük:
"A hatállomásos Majka&Curtis Swing turné ugyan a Facebookon még szerepel, de azt már korábban lemondtuk. Mivel jelenleg fogalmunk sincs, miként alakul a járvány, nem mertük vállalni a kockázatot."

Áprilisig nem lesz közös koncertje Curtisnek és MajkánakFotó: Polyák Attila - Origo

A koncertek Facebook-eseményein és a jegyárusító helyek azonban még semmilyen hivatalos tájékoztatást nem adtak, a bizonytalanság miatt pedig a rajongók kiakadtak. A kommentelők nehezményezték, hogy a szervezők eltűntek, és többen jelezték, ha elmaradnak a koncertek, akkor kérik vissza a pénzüket - írja a Bors. A lap megkeresését Curtis fellépésszervezője elhárította, Majka menedzserét pedig nem érték el. Majka azonban a lapnak megerősítette a lemondásokat:
"A koncertek lemondása és Curtis visszavonulása között nincs összefüggés. Időben szóltunk arról minden helyszínnek, hogy a turnét lemondtuk. A tárgyalások már folynak arról, hogy az őszre meghirdetett időpontokat tavaszra tesszük át. Ha meg vannak az új időpontok, azt kommunikálni fogjuk."

Egy pécsi helyszínt biztosító cég vezérigazgatója ezzel szemben azt állítja, hogy hozzájuk nem érkezett hivatalos lemondás.