A keddi adásban véget ért Kabát Peti számára a Survivor. Az egykori focista hotelszobájában árulta el, mi volt számára a legfontosabb a műsorban, mi volt a legnehezebb és szerinte ki nyeri az idei Survivort.

Kabát Peti tisztában volt vele, hogy számára nem az alváshiány vagy az éhezés lesz a legnehezebb, hanem családjának a hiánya. Feleségétől kapott indulása előtt egy kis ajándékot, melyet csak akkor nyithatott ki, amikor nagyon szüksége volt rá. Ez a 30. napon jött el és akkor ott eltörött a mécses. 

Kabát Petinek az volt a legfontosabb, hogy tiszta lelkiismerettel, őszintén és becsületesen játsszon a Survivorben.Forrás: RTL Klub

Az egykori focista barátokat is szerzett a műsorban, szerencsére nagy csalódást senki nem okozott neki. A fő célja az volt, hogy kihozza magából a maximumot, úgy, hogy közben becsületes maradjon.

Nekem az volt a fontos, hogy tiszta lelkiismerettel, őszintén és becsületesen játsszak. Én ezt teljesítettem, senkit nem szúrtam hátba, senkit nem vertem át, nem hazudtam. Nagyon vártam a játékokat; nekem az volt a fő cél, hogy azokban jól teljesítsek, és én úgy érzem, hogy minden egyes játékban 100 százalékosan odatettem magam"

- mesélte Peti, aki azt is hozzátette, szerinte idén egy lány fogja megnyerni a Survivort - Zsófi és Juliska között fog eldőlni a verseny.