Survivor: Kabát Peti elárulta, szerinte ki fogja nyerni az idei évadot

Forrás: RTL Klub -
tiszta lelkiismeret család Kabát Peti Kabát Péter Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi adásban véget ért Kabát Peti számára a Survivor. Az egykori focista hotelszobájában árulta el, mi volt számára a legfontosabb a műsorban, mi volt a legnehezebb és szerinte ki nyeri az idei Survivort.

Kabát Peti tisztában volt vele, hogy számára nem az alváshiány vagy az éhezés lesz a legnehezebb, hanem családjának a hiánya. Feleségétől kapott indulása előtt egy kis ajándékot, melyet csak akkor nyithatott ki, amikor nagyon szüksége volt rá. Ez a 30. napon jött el és akkor ott eltörött a mécses.

Kabát Petinek az volt a legfontosabb, hogy tiszta lelkiismerettel, őszintén és becsületesen játsszon a Survivorben. Forrás: RTL Klub

Az egykori focista barátokat is szerzett a műsorban, szerencsére nagy csalódást senki nem okozott neki. A fő célja az volt, hogy kihozza magából a maximumot, úgy, hogy közben becsületes maradjon.

- mesélte Peti, aki azt is hozzátette, szerinte idén egy lány fogja megnyerni a Survivort - Zsófi és Juliska között fog eldőlni a verseny.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.