"Úgy nézek ki, mint egy őrült" - Így reagált Járai Máté, amikor több mint 40 nap után újra tükörbe nézett

Járai Máté túlélés változás Survivor Járai Kíra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté negyvenegy napot töltött a Survivorben. A színész soha nem volt külön ilyen hosszú időt feleségétől, Járai Kírától, akivel a kiesés után találkozott Dominikán.

Járai Máté maga sem gondolta volna, hogy a Survivor idei évadában ő lesz a legjobb férfi játékos. A színész és műsorvezető az utolsó pillanatban távozott a Guazabara törzsből, miután szövetségese, Rózsa kiszavazta őt. Bár Máté a Holtak szigetén még küzdhetett azért, hogy visszakerüljön a törzsbe, és a döntőbe juthasson, nem sikerült neki, így számára véget ért a Survivor.

A kiesése után, akárcsak többiekhez, hozzá is érkezett egy vendég, aki nem volt más, mint a felesége, Járai Kíra. A színész és felesége zokogva borult egymás nyakába.

Valahogy az jut eszembe, hogy olyan sok mindent elképzeltem, hogy aztán végül tényleg az van, mint a híres versben, hogy "csüggtem ajkán szótlanul, mint gyümölcs a fán".

-mondta Máté, aki, amint a szállására ért, rendelt magának a hamburgert.

Ők lettek a Survivor döntősei: kemény küzdelem várhatóhttps://www.life.hu/hirek/20211015-survivor-dontosei-zsofi-es-dani.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.