Jakabos Zsuzsanna ismét megmutatta dekoltázsát, leesett a rajongók álla

Jakabos Zsuzsanna smink szépség arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszónő nemcsak a sportban elért sikereivel, hanem elbüvőlő szépségével is szereti elkápráztatni követőtáborát. Legutóbb Instagram bejegyzésével keltette fel a figyelmüket.

Jakabos Zsuzsáról, ha nem tudnánk, hogy milyen sikereket ért el sportolói pályafutása során, könnyedén hihetnénk, hogy hivatásos modellről beszélünk. Tökéletes idomait és hibátlan arcát a nagyközönség előtt sem rejti el; legutóbbi Instagram bejegyzésében játékra invitálta követői táborát.

Legutóbbi kiruccanása alkalmával minden fajta szépség filter, retus vagy smink nélkül két igazán természetes hatású fotót mutatott. Posztjában arra kérte követőit, hogy írják meg, nekik melyik énje tetszik jobban: a komolyabb vagy a vidám Jakabos Zsuzsa? Nehéz dolguk volt, hiszen az úszónő mindkét képen gyönyörű - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.