Thomas Markle meglepő döntést hozott: "Ha ezt tenném, ugyanolyan lennék, mint Meghan és Harry"

Forrás: NORTHFOTO -
Thomas Markle Meghan Markle per Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Markle-t nagyon megviseli, hogy nem láthatja az unokáit: Archie-t és Lilibetet. Sokáig gondolkozott azon, hogy jogi útra tereli a dolgot, de végül meggondolta magát, mert nem akar olyan lenni, mint Meghan és Harry. 

Meghan Markle és édesapja kapcsolata meglehetősen viharos. Thomas Markle sérelmezi, hogy lánya évek óta nem beszél vele, ezért legutóbb már Harryt hibáztatta, ugyanakkor ő is folyamatosan támadja a hercegi párt, ráadásul anyagilag is próbált lánya hírnevéből profitálni.

Thomas Markle mégsem indít pert lánya és Harry ellen. Forrás: NORTHFOTO

Meghan édesapja egy ideje azt sérelmezi a leginkább, hogy nem láthatja unokáit, ezért nyáron úgy döntött, hogy pert indít a hercegi pár ellen. Most viszont úgy tűnik, hogy meggondolta magát, a Good Morning Britain interjújában árulta el, hogy mégsem fog jogi lépéseket tenni - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.