Berki Krisztián várandós felesége, Mazsi közösségi oldalán számolt be arról, hogy egyre nehezebben viseli a terhessége utolsó napjait. 

Ahogy azt már korábban is megírtuk, Berki Krisztián nagyon aggódik a közelgő szülés miatt. Krisztiánnak főként azon kattog az agya, hogy mi lesz akkor, ha megindul a szülés, és a mentő vagy a taxi nem érkezik meg időben.

"Annak viszont majd szeretnék utánajárni, hogy egy vezetni tudó, de jogosítvánnyal nem rendelkező ember vezethet-e autót, ha vészhelyzet van, és ha igen, mi számít vészhelyzetnek? Mert ha a feleségemnél megindul a szülés, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor lehet, hogy olyan állapotba kerül, hogy nem tud vezetni, és a mentő vagy a taxi nem azonnal érkezik ki, úgyhogy nem tudom, hogy ezzel bűncselekményt követnék-e el; nem akarok a szülőszobából a börtönbe menni, de számomra ez igen érdekes kérdés"   

- mondta korábban Berki.

Mazsi már a várandósság utolsó napjait tapossa és a posztjaiból az derül ki, hogy egyre nehezebben viseli a terhessége utolsó időszakát.

Az utolsó heteket taposom és bevallom nektek őszintén, a beszédem lassan egy ovis szintjén lesz újra ... ahogy telnek a napok, egyre rosszabb a helyzet, de ha jól tudom, hamarosan helyre áll a rend Olvasgattam és elvileg teljesen normális, hogy egyre feledékenyebbek vagyunk már ebben az időszakban... de ami a legfontosabb, hogy tudjunk ezeken a családdal együtt nevetni. Engem nagyon cukin szoktak kifigurázni itthon, de figyelnek, hogy ne bántsanak meg

-írta Mazsi a vicces poszt mellé.