Kulcsár Edina és Csuti sokkolta a közvéleményt, amikor bevallották, hogy azért jelentkeztek a Nyerő páros című műsorba, hogy megmentsék a házasságukat

Kulcsár Edina és Csuti több mint 5 éve vannak együtt, két gyermekük született, felépítettek egy házat és több vállalkozást is működtetnek. Sok sikert értek el együtt, ez azonban házasságukra is rányomta a bélyegét. Kulcsár Edina mindig őszintén mesélt hétköznapjaikról, hullámvölgyeikről, s bár lehetett sejteni, hogy nincs minden rendben, magánéleti válságukat eddig nem osztotta meg rajongóival. Így mindenki ledöbbent, amikor a Nyerő páros műsorban bejelentették, azért vannak itt, hogy megmentsék a házasságukat. 

Kulcsár Edina és Csuti házassága válságban van.Forrás: Instagram/Csuti

Edina most végre megtörte a csendet és Instagram oldalán is megosztotta gondolatait követőivel:

A tegnap esti adás után, biztos, hogy sokan tudjátok, mennyire nehéz időszakban vagyunk. ❤️ A szeretet és a tisztelet a másik felé még mindig nagyon erősen dolgozik bennünk, viszont a sok másikban okozott sérelemek is itt vannak, amitől valahogy mégis megváltozott az egész kapcsolatunk varázsa. Ezek az érzelmek azok, amik elég szeszélyesen dolgoznak bennünk, és hol éppen jobbá, hol pedig éppen nehezebbé teszik a mindennapjainkat. Egy biztos! A végsősik harcolunk egymásért!❤️ ... Mi nem a többiek miatt költöztünk be, hanem magunk miatt, hogy jól érezzük magunkat, hogy visszataláljunk egymáshoz és egyébként már a 2. napon végére azt éreztem, hogy talán sikerült rálépni arra az ösvényre, ami kivezet a sűrű erdőből. ☀️"

- osztotta meg mély érzéseit az egykori szépségkirálynő követőivel.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni.