Kulcsár Edina és Csuti több mint 5 éve vannak együtt, két gyermekük született. A sztárpár a Nyerő páros című műsorban vallottak kapcsolatuk mélységeiről, és elárulták, hogy azért mentek a műsorba, hogy megmentsék házasságukat.

Kulcsár Edina és Csuti vallomásán a villában élő összes celebpár meghökkent, a közösségi oldalaikon ugyanis úgy tűnt, kapcsolatuk felhőtlen. Ezzel szemben a sztárpár nem titkolja, házasságuk válságba került, ugyanis miközben karrierjük felfelé ível, és folyton gyermekeikkel vannak elfoglalva, ők eltávolodtak egymástól.

"Az a benyomás velünk szemben, hogy mi mennyire szuperek vagyunk, kiegészítjük egymást, szépek vagyunk, de belemondom a közepébe, mi azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat. Az elmúlt másfél évünk nagyon kemény, két pici gyerekkel, ház építéssel, x vállalkozással (...) Rengeteg terhet cipelünk magunkon"  

- mondta Edina, majd így folytatta:

"Megszűntünk létezni egymásnak, mint férj és feleség, mint egy szerelmespár. Volt arra is példa, hogy összepakoltam, és azt mondtam, hogy el szeretnék válni, ha ez így folytatódik"

-tette hozzá az egykori szépségkirálynő. Csuti annyival egészítette ki felesége mondandóját, hogy nagyon szeretik egymást, mindent elértek, amit lehet, és óriási kudarcnak élnék meg, ha nem sikerülne megmenteni a kapcsolatukat.

"Én nem vagyok egy kimondottan jó partner, sokszor viszem haza a problémákat, és sokszor bántom Edinát szavakkal. Ezek általában trágár kifejezések, amiken én 1-2 óra alatt túl tudok lendülni, ő viszont viszi magával..."

- mondta Csuti.

Forrás: Csuti/Instagram

 Ez is érdekelhet: "Erről senki nem tud, még a szüleink se" - Titokban házasodott össze a magyar színész és kedvese