Így harcol a házasságukért több tragédia árnyékában L.L. Junior és Kinga

Forrás: Facebook -
házasság Körtvélyessy Kinga párterápia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyikőjük sem hagyja magát sarokba szorítani, ez is nehezíti L.L. Junior és feleségének kapcsolatát, ezen kívül az elmúlt időben több súlyos tragédiával is meg kellett küzdeniük.

A népszerű előadóművész és felesége, Körtvélyessy Kinga 2019 óta már többször is szakított, ám a pár mindig visszatalált egymáshoz és most is azon dolgoznak, hogy helyrehozzák kapcsolatukat. Annak ellenére, hogy házasok, nem élnek együtt, de a gyermekeiket közösen nevelik, mindennap találkoznak.

L.L. Junior előző házasságból született kisfiának halála után a pár összekapaszkodott, Kinga terhes lett, amit igazi áldásként éltek meg. Belefogtak egy nagy projektbe, a házfelújításba, ami viszont még több akadályt gördített eléjük, ráadásul újabb tragédiával kellett szembenézniük. Kinga édesanyja ugyanis a koronavírus áldozata lett.

A házasságuk azonban sosem volt zökkenőmentes: "A kezdetektől fogva küzdünk egymással, egymásért, a kapcsolatunkért" - meséli Junior a Storynak. "A szeretetet és a gyűlöletet nagyon vékony határ választja el egymástól, és mi ezt már a legelején megtapasztaltuk. Hisz akit szeretünk, azt tudjuk a leginkább megbántani."

L.L. Junior és Kinga 2019 januárjában mondták ki a boldogító igent. Forrás: Facebook

Junior elmesélte a lapnak, hogy a sok súrlódásnak az is az oka, hogy őt nem lehet sarokba szorítani, Kinga pedig nem egy házirobot típus, aki mindenre csak bólogat a férjének. A kezdetektől fogva nagy csatákat vívnak, de most is azon vannak, hogy minden rendbe jöjjön. Párterápiára járnak, hogy újra visszataláljanak egymáshoz. Előfordult azonban, hogy annyira összevesztek, hogy lemondták a terápiát, de rá kellett jöjjenek arra, hogy mekkora is a tét és hogy küzdeniük kell ezért a szerelemért.

"Mindketten tele vagyunk a házasságunk alatt felgyülemlett sérelmekkel" - mondja Kinga. "Túlérzékeny lettem az elmúlt időszakban, és mindketten úgy éreztük, nem tudunk egymáshoz fordulni, nem voltunk egymás támaszai."

"Talán az élet Lilivel próbálja kárpótolni Lacit"

Megszületett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga közös gyermeke, Lili. Érkezéséről Junior a Facebookon tájékoztatta a rajongókat, apósa pedig elárulta, hatalmas ajándéknak tartja unokáját.

Kinga az édesanyjával beszélt meg mindent, ő volt a titkainak tudója, a legfőbb támasza, sokat segített neki abban, hogy megértse, hogyan is működik egy művészlélek. Kinga édesapja ugyanis Körtvélyessy Zsolt, akit az ország a Barátok köztből ismer, ő alakította Hoffer Józsit. Ezért is viselte meg elemi erővel édesnyja elvesztése, akit nagyon hamar elvitt a koronavírus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.