Egyikőjük sem hagyja magát sarokba szorítani, ez is nehezíti L.L. Junior és feleségének kapcsolatát, ezen kívül az elmúlt időben több súlyos tragédiával is meg kellett küzdeniük.

A népszerű előadóművész és felesége, Körtvélyessy Kinga 2019 óta már többször is szakított, ám a pár mindig visszatalált egymáshoz és most is azon dolgoznak, hogy helyrehozzák kapcsolatukat. Annak ellenére, hogy házasok, nem élnek együtt, de a gyermekeiket közösen nevelik, mindennap találkoznak.

L.L. Junior előző házasságból született kisfiának halála után a pár összekapaszkodott, Kinga terhes lett, amit igazi áldásként éltek meg. Belefogtak egy nagy projektbe, a házfelújításba, ami viszont még több akadályt gördített eléjük, ráadásul újabb tragédiával kellett szembenézniük. Kinga édesanyja ugyanis a koronavírus áldozata lett.

A házasságuk azonban sosem volt zökkenőmentes: "A kezdetektől fogva küzdünk egymással, egymásért, a kapcsolatunkért" - meséli Junior a Storynak. "A szeretetet és a gyűlöletet nagyon vékony határ választja el egymástól, és mi ezt már a legelején megtapasztaltuk. Hisz akit szeretünk, azt tudjuk a leginkább megbántani."

L.L. Junior és Kinga 2019 januárjában mondták ki a boldogító igent.Forrás: Facebook

Junior elmesélte a lapnak, hogy a sok súrlódásnak az is az oka, hogy őt nem lehet sarokba szorítani, Kinga pedig nem egy házirobot típus, aki mindenre csak bólogat a férjének. A kezdetektől fogva nagy csatákat vívnak, de most is azon vannak, hogy minden rendbe jöjjön. Párterápiára járnak, hogy újra visszataláljanak egymáshoz. Előfordult azonban, hogy annyira összevesztek, hogy lemondták a terápiát, de rá kellett jöjjenek arra, hogy mekkora is a tét és hogy küzdeniük kell ezért a szerelemért.

"Mindketten tele vagyunk a házasságunk alatt felgyülemlett sérelmekkel" - mondja Kinga. "Túlérzékeny lettem az elmúlt időszakban, és mindketten úgy éreztük, nem tudunk egymáshoz fordulni, nem voltunk egymás támaszai."

"Forrás: MTI/Ujvári Sándor"
"Talán az élet Lilivel próbálja kárpótolni Lacit"
Megszületett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga közös gyermeke, Lili. Érkezéséről Junior a Facebookon tájékoztatta a rajongókat, apósa pedig elárulta, hatalmas ajándéknak tartja unokáját.

Kinga az édesanyjával beszélt meg mindent, ő volt a titkainak tudója, a legfőbb támasza, sokat segített neki abban, hogy megértse, hogyan is működik egy művészlélek. Kinga édesapja ugyanis Körtvélyessy Zsolt, akit az ország a Barátok köztből ismer, ő alakította Hoffer Józsit. Ezért is viselte meg elemi erővel édesnyja elvesztése, akit nagyon hamar elvitt a koronavírus.