"A tánc mindig is óriási szerepet töltött be az életemben" - Tolvai Reni is feltűnik a Dancing with the Stars ma esti élő showjában

sztárfellépő Dancing with the Stars Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este a magyar sztárok éjszakája lesz a TV2 nagyszabású műsorában, a Dancing with the Starsban. Igazi sztárparádé lesz, hiszen olyan ismert magyar előadók énekelnek majd a párosok produkciói alatt, mint Zséda, Rúzsa Magdi, Keresztes Ildikó, Dolly, Kasza Tibi, Opitz Barbi, Pataky Attila és Tolvai Reni.

Tolvai Reni is ott lesz ma este a magyar sztárok éjszakáján a Dancing with the Starsban. A népszerű énekes elárulta, hogy a tánc már egészen pici kora óta különös szerepet tölt be az életében.

"A tánc mindig is óriási szerepet töltött be az életemben. Már 1 éves koromban is tánccal fejeztem ki a zene iránti szeretetemet - néztem a tévét és utánoztam a videoklipeket. Szerintem énekesként különösen fontos szerepe van a táncnak, számít, hogyan mozogsz a színpadon, hiszen ez is kiegészíti az adott produkciót.

Tolvai Reni lesz az egyik sztárfellépő a Dancing with the Stars ma esti élő show-jában Forrás: Tolvai Reni

Valamiért sosem jártam táncórára, amit utólag talán már bánok. Nem kizárt, hogy egyszer még képeztetem majd magam, de azt mondják, hogy ha valaki profi szintre akar ebben jutni, akkor még gyerekkorban kell elkezdeni. Egyébként a zongora is hasonló az életemben, sajnálom, hogy azt sem folytattam. Nagy pluszt jelentene, ha tudnám kísérni magamat zongorán" - mesélte.

Reni továbbá azt is elárulta, hogy bárhol is van, ha zenét hall, azonnal táncra perdül.

"Egyébként mai napig nagyon táncolós vagyok. Ha van zene, akkor tuti, hogy én a parketten ropom. Biztosan érdekes utazás lenne egy táncos műsor, szerintem kipróbálnám magam, bár kicsit tartanék tőle, hogyan menne, mert nagyon kemény munka van mögötte" - tette hozzá.

Ördög Nóra értékelés közben zokogta el magát: ezért volt olyan érzelmes a Dancing with the Stars legutóbbi műsora

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.