Felesége elvesztése után Nagy László már alig mert reménykedni abban, hogy valaha újra rátalál a szerelem. 

Az Újpest korábbi huszonötszörös válogatott labdarúgója negyven évig élt boldog házasságban, amikor a rák elvette tőle feleségét. 

"Családcentrikus ember vagyok, aki ismer, az tudja rólam. Hosszú évtizedeken át éltem a feleségem mellett, és azt gondoltam, együtt öregszünk meg, együtt csoszogunk majd ki a piacra, s persze a Megyeri úti stadionba. Nem így történt. Az én drágám 2010-ben, mindössze 59 esztendősen halt meg, a rák, ez az alattomos betegség elvette tőlem. Negyven esztendő után maradtam egyedül, és azt gondoltam, ez most itt nagyjából a világ vége. Aztán teltek a hetek, a hónapok, az évek, s én egyszer bementem a IV. kerületi Megyeri úti gyógyszertárba, és ott állt bent, a pult mögött Nóra. Egy gyönyörű, fiatal nő, és én szinte megszólalni sem tudtam..."

- mondta Nagy László a Blikknek.

Ismét rátalált a szerelem Nagy LászlóraForrás: Digisport/Reggeli Start

Szerelmére, Nórára úgy hivatkozott, hogy ő az élet ajándéka. Szerinte hatvan fölött az ember már csak titkon reménykedhet abban, hogy valahol rátalál a szerelem.

Amikor meglátta abban a bizonyos gyógyszertárban Nórát, rögtön randevúra hívta a nála 25 évvel fiatalabb gyógyszerészhölgyet, sőt, azóta már össze is házasodtak. Az egykori csatárnak 2006-ban szívműtéte volt, a térde és a csípője is rendetlenkedik, de Nóra vigyáz rá, és mindig azt mondja neki: Te vagy az én terminátorom.