Körtvélyessy Kinga kiakadt Csutira. Sokkolta, hogy Kulcsár Edina férje szavahihetetlennek nevezte.

"Csuti azt mondta rólam egy játék során, hogy én vagyok a legkevésbé szavahihető a villában. Nem értem, miért gondolta ezt, hiszen úgy vélem, a játék alatt nem adtam rá okot, valamint még soha életemben nem mondta rám ezt senki. Egyszerűen sokkot kaptam ettől a véleménytől. A privát életben nem konfrontálódok, de ha úgy érzem, igazságtalanság ér, kiállok magamért" - mondta a Blikknek Kinga, aki nem csak Csutival veszett össze, hanem Kárpáti Rebekának is nekiment.

Körtvélyessy Kinga kiakadt Kulcsár Edina férjre, CsutiraForrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/

"Bár nem akartam beleszólni mások dolgába, Rebeka korábban névtelenül kérdést tett fel Csutinak és Edinának, ami heves érzelmeket váltott ki mindenkiből, végül a dolog egy nagy vitába torkollott. Megmondtam őszintén Rebekának, hogy a kérdése szerintem nem segítő szándékú volt, még ha annak is szánta. Nem bántam meg, hogy nem tartottam magamban és elmondtam, amit gondolok. Ami a szívemen, az a számon, és nem a balhét kerestem, mindössze jobbnak láttam, hogy a másik szemébe mondom, amit érzek és gondolok" - nyilatkozta L.L. Junior párja.

Kárpáti Rebeka korábban olyan kérdést tett fel névtelenül Csutinak és Kulcsár Edinának, ami nagy port kavart. Rebeka arra volt kíváncsi, hogy mennyire volt tudatos döntés megosztani a házasságuk válságát a játék megnyerése érdekében. Rebeka bevallotta, hogy ő írta a kérdést, és azt is elmondta, miért: "Én azért írtam, mert nagyon sokaknak a fejében konkrétan ez benne volt, és azért írtuk le, hogy te ezt meghalld, és ennek provokatív jellege volt valóban, hogy te erre a felütésre tudd magadat megvédeni."