Ékszerek az őszi divat jegyében

Forrás: pixabay -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2021-es ékszerdivatjában ugyanúgy jelen van a minimalizmus, mint a halmozás és a hatalmas darabok. Ha tehát idén is trendi szeretnél maradni, mindenképpen érdemes legalább egy letisztultabb és minimum egy extrább kiegészítőt választani, amelyek jól mutathatnak a hétköznapi szettek mellé. Lássuk tehát, hogy milyen ékszerekkel tündökölhet az őszi divat jegyében!

Forrás: pixabay

A 2021-es stílus

Az idei divat kicsit sem a kifinomultságáról lesz híres. Az őszi darabok általában összefonódnak a téli elemekkel is, így nem szükséges azokat pár hét után lecserélni. 2021-ben főként a feltűnőbb kiegészítők, formák és persze hatalmas méretek uralják majd a mindennapokat, de ugyanúgy lehetőség lesz minimalista modelleket is beszerezni.

Oversize kellékek

Évről-évre visszatérnek az oversize termékek, legyen szó felsőkről, cipőkről vagy kabátokról egyaránt, idén a kiegészítők között is megjelentek. A nagyobb méretű láncszemekkel tarkított nyakláncok, fülbevalók, esetleg karkötők viselésével biztosan sikkes és trendi lehetsz ebben az időszakban. A legtöbb változat aranyban pompázik, de találhatsz színesből gyártott modelleket egyaránt, bár ezekből kevesebb van a kínálatban, nem lehetetlen rájuk lelni. Az ékszer webáruház kínálata szinte mindenre lehetőséget kínál, ha különleges típusra vágynál.

Színes karikák

Ami a fülbevalókat illeti, biztosan felmerült már benned a kérdés, hogy mire fel van ennyi színes karika a boltok polcain. Nos, az őszi divathoz most hozzátartoznak ezek a különleges darabok, amiket sok esetben sikerült túldíszíteni. Ez azonban senkinek se vegye el a kedvét, hiszen nem kell mindent túlzásba vinni. Ha tetszik ez a stílus, akkor lehetőleg a nyaklánc és az egyéb kiegészítők terén törekedj az egyszerűségre, így megtarthatod az egyensúlyt.

Gyöngyös ékszerek

A gyöngyökkel tarkított láncok sosem mennek ki a divatból. Ahogy szinte minden évben, úgy idén is jelen vannak, kisebb-nagyobb mértékben. Elegáns kiegészítőre ugyanis minden ruhatárban szükség van, így talán a legegyszerűbb és a legjobb választás egy fehér gyöngyös szett. A kis kör alakú díszeket ma már ráteszik szinte bármire, legyen szó nyakláncról, karkötőről, gyűrűről, illetve fülbevalóról egyaránt.

Kristályos darabokkal a feltűnőség jegyében

A csillogó és villogó kristályok szintén olyan elemek, amelyek szinte sosem mennek ki a divatból. A felhasználási módjuk azonban mindig egy kicsit változik, attól függően, hogyan alakul az adott év stílusa. Idén főként cirkóniával és strasszokkal díszített kiegészítőket találni a piacon, amiket legjobb elegáns, de nem túl feltűnő outfitekkel társítani.

Összegezve

Kíváncsi vagy, hogy lehetsz idén ősszel is trendi és stílusos? A különböző feltűnő, illetve egyszerű darabok lehetővé teszik, hogy munkába, egy nagyobb partira, de akár egy elegánsabb eseményre is választhass egy egyedi darabot.

Meta leírás: Az ékszer webáruház kínálatában számos kiegészítőt találhatsz, ami megfelel az idei őszi ékszerdivatának. Lássuk, hogy melyek is ezek a darabok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.